Vi skaber energieffektive løsninger i balance

Brøndum Grønland skaber energieffektive løsninger i balance og forener den nyeste faglige viden med omfattende erfaring for at skabe energieffektive løsninger, der matcher dine behov og ambitioner. 

Energi

Vi tilbyder et bredt spektrum af energieffektive tekniske løsninger.

Udover at vi naturligt tænker energieffektivitet ind i vores løsninger til nybyggeri, ved vi, at energirenovering og -optimering af eksisterende bygninger og anlæg stadig har et enormt potentiale.

Det gælder lige fra udskiftning af eksisterende tekniske installationer til genanvendelse af overskudsvarme fra køleprocesser, der bliver omdannet til fjernvarme og udnyttet i fjernvarmenettet. Også genanvendelse af overskudsvarme fra et serverrum til opvarmning af bygninger er en god måde at spare ressourcer på – både for naturen og din virksomhed.

Vi træder til med energirenovering og -optimering, hvor det giver mening for dig. Fra grundig analyse, rådgivning og gennemgang af dine tekniske løsninger til installation og implementering af energioptimeringer samt efterfølgende drift og vedligehold af din bygning eller dit anlæg.

Vi har altid praksis for øje og forstår at ramme den ønskede balance mellem miljøhensyn, energioptimering og økonomi. 

Lars Trankjær
Adm. Direktør

Lars Trankjær
Tlf. +299 27 41 46

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder

Jagtvej 38, Postboks 72
3900 Nuuk

Telefon

CVR. nr.

44 36 72 46

Copyright © 2024. Webdesign af seemore.dk.