Brøndum Grønland løser alle former for VVS- og rør-arbejder

Større VVS-projekter af industrianlæg og bygninger kan være tidskrævende og uoverskuelige, og det går hurtigt ud over overblikket. Vores VVS-ingeniører og VVS-teknikere kan hjælpe med rådgivning, design og service.

VVS-løsninger til alle typer bygninger og industrianlæg

Vi løser alle former for rør- og VVS-arbejder i forbindelse med installationstekniske entrepriser og teknisk service i Grønland.

Vi leverer traditionelle VVS-løsninger med sanitære installationer, spildevandsløsninger og vandbehandlingsløsninger. Herudover konverterer vi varmecentraler og installerer varmevekslere, trykluft og vakuumanlæg.

Inden for opvarmning tilbyder vi mange forskellige løsninger fra bl.a. traditionel fjernvarme, forbrændingsanlæg, damp- og varmeanlæg, kedler, kraftvarmeanlæg til mere avancerede opvarmningsløsninger baseret på vedvarende energi.

Vi er uafhængige af materialeleverandører, og derfor kan vi hjælpe vores kunder med at vælge optimale, produktionseffektive og miljøvenlige systemer og løsninger.

Myndighederne har fastsat en række kriterier for denne type arbejde for at sikre en professionel kvalitet. Vores medarbejdere har alle de påkrævede autorisationer, licenser og kvalifikationer til at opfylde myndighedernes krav i Grønland. 

Lars Trankjær
Adm. Direktør

Lars Trankjær
Tlf. +299 27 41 46

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder

Jagtvej 38, Postboks 72
3900 Nuuk

Telefon

CVR. nr.

44 36 72 46

Copyright © 2024. Webdesign af seemore.dk.