Stærk projektledelse - sikker udførelse

Vi gennemfører store og mindre entrepriseprojekter i henhold til en projektledelsesplan, som er en defineret fasemodel og et levende værktøj, der indeholder de enkelte faser i projektet. Vi sætter en ære i, at dit projekt bliver løst til tiden, og vi overholder deadlines, aftaler og priser – hver gang.

Vores stærke projektmodeller sikrer deadlines og aftaler i dit projekt

Gennem mange års erfaring med opgaver af enhver karakter har vi opbygget en unik viden inden for komplekse tekniske entrepriser i Grønland. Det er din garanti for et projekt, der bliver løst til tiden og til den aftalte prise – hver gang.

Vi designer, installerer og implementerer de tekniske fag – i samarbejde med bygherres / hovedentreprenørs arkitekter og rådgivere. Vi gennemfører alle projekter i henhold til en projektledelsesplan, som er en defineret fasemodel og et levende værktøj med de enkelte faser til at gennemføre store og mindre entrepriser. De enkelte processer i vores projekter kobles naturligt sammen med vores ISO-system.

I vores stærke projektledelse og udførelse af tværfaglige teknik- eller fagentrepriser har vi altid fokus på energiledelse og energiklasse i løsningen.

Lars Trankjær
Adm. Direktør

Lars Trankjær
Tlf. +299 27 41 46

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder

Jagtvej 38, Postboks 72
3900 Nuuk

Telefon

CVR. nr.

44 36 72 46

Copyright © 2024. Webdesign af seemore.dk.