Industrielle installationer til procestekniske anlæg

Brøndum Grønland leverer industrielle installationer til større og mindre procestekniske anlæg. Vores vigtigste opgave er at sikre, at jeres procesanlæg fungerer optimalt og holder den ønskede kvalitet.

Industri

Vores industrielle installationer dækker bl.a. pumpe-, booster- og vekslerstationer, større køle- og varmecentraler, ATES anlæg – grundvandskøling, olieinstallationer og tankanlæg. Vi leverer præfabrikerede produkter og industrielle installationer til energi- og forsyningsselskaber samt til en række fremstillingsvirksomheder.

Vi lægger meget stor vægt på professionel dokumentation, og at den starter ved første leverance til projektet. 

Brøndum Grønlands viden om kravene til de produkter, der indgår i din installation, sikrer, at de rigtige materialer og komponenter bliver anvendt, og at det dokumenteres.

Vi udarbejder løbende rapporter på materialer, svejsekontrol til spændingsmomenter og lignende afhængig af, hvilke krav vi i planlægningen er blevet enige om.

Du har derfor et fuldstændigt overblik over, hvorvidt de informationer om dit projekt, som vi i planlægningsfasen er blevet enige om, dækker dit behov for en sikker og problemfri drift. 

Lars Trankjær
Adm. Direktør

Lars Trankjær
Tlf. +299 27 41 46

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder

Jagtvej 38, Postboks 72
3900 Nuuk

Telefon

CVR. nr.

44 36 72 46

Copyright © 2024. Webdesign af seemore.dk.