Brøndum

Blandt Danmarks
ældste og største
teknikentreprenører

I Brøndum er vi helhedsorienterede specialister, som i en tidlig dialog med vores kunder leverer tekniske løsninger i høj kvalitet. Årtiers erfaring og utallige projekter har formet vores virksomhed til det, den er i dag.

Lars Trankjær

CEO / Direktør

Vores styrke

Stort fokus
på kvalitet

Brøndum Installationer er ISO 9001-certificeret. Vi arbejder systematisk og målrettet med at vedligeholde og udvikle vores kvalitetsstyringssystem, så vi opfylder alle gældende love og myndighedskrav.

81

år

har Brøndum-navnet været garanti for godt arbejde

Blandt landets ældste teknikentreprenører

Årelang erfaring og utallige projekter har formet vores virksomhed. En moderne, familieejet entreprenørkoncern, der sætter godt håndværk over alt andet.

Vores navn er garanti for godt arbejde

Vi er stolte af vores arbejde og lægger gerne navn til – bogstaveligt talt. Brøndum-navnet er garanti for godt arbejde - og det har det været de sidste 80 år.
Brøndum

Selskabsstruktur

Brøndum Holding er moderselskab for selskaberne i Brøndum koncern:

  • Alle aktiviteter omkring teknikentrepriser og teknisk service er koncentreret i Brøndum Installationer, som primært arbejder på det danske marked. 
  • Stålkonstruktioner og bygningsstål udføres i Brøndum Stål.
  • Aktiviteter i Nordatlanten og i dele af Grønland udføres i Brøndum Grønland, som hører under Brøndum Installationer.
  • De grønlandske aktiviteter udføres i datterselskabet Brøndum Grønland med afdelinger i byerne Nuuk, Sisimiut og Ilulissat. 

Brøndum har hovedkontor i Viborg og afdelingskontorer i større danske og grønlandske byer. Vores lokale afdelinger sikrer en lokal tilknytning og et stærkt kendskab til nærmiljøet.

Vi hjælper dig gerne

Brøndum
koncernen

Vi tilbyder

Jagtvej 38, Postboks 72
3900 Nuuk

Telefon

CVR. nr.

44 36 72 46

Copyright © 2024. Webdesign af seemore.dk.